dijous, 14 de juliol del 2011

PENÚLTIM DIA DE TALLERS AMB POLLOCK!

Namaste a tots i a totes,

Muskana aviat deixarà Dehradun i se'ns encongeix el cor només de pensar en deixar els nens i els tallers. Per això estem aprofitant al màxim aquests últims dies, rient, jugant i pintant amb intensitat a cada instant.

Avui hem volgut fer un homenatge a Jackson Pollock i l'expressionisme abstracte, pintant grans llençols blancs estesos a terra amb esquitxos de pintura de mil colors. El més divertit ha estat protegir als nens i a nosaltres mateixos amb una espècie de capalines de plàstic... s'han tornat bojos saltant, ballant i tacant la tela de pintura. També ha estat jornada de dibuix lliure, un dibuix per nen que ens endurem per als nostres col·laboradors com a mostra d'agraïment i per ensenyar-los els fruits del projecte que han ajudat a dur a terme.



Després dels tallers hem parlat amb la directora del centre, la qual ens ha felicitat per la nostra feina i ens ha mostrat l'interès de l'escola per què hi tornem l'any que ve. Tot i que a l'inici de les activitats no acabaven d'entendre la importància que nosaltres adjudiquem a l'art envers l'educació dels nens i nenes, finalment han vist quan n'és de positiu. Els mateixos nens i nenes en són la prova: alegres, feliços i somrients han gaudit alhora que evolucionaven artísticament. Tot plegat ens fa estar molt contents!


Aquí una fotografia amb els propietaris de la botiga de material escolar. S'han forrat amb nosaltres, mireu com somriuen!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada