diumenge, 3 de juliol del 2011

DEHRADUN!!! Aixo promet

Namaste a tots!

Han passat tantes coses des de la ultima i primera actualitzacio que es dificil ferne un resum assequible, pero ho intentarem.

Ahir vam deixar Dehli per embarcarnos en un tren amb destinacio Dehradun, on som ara i on romandrem 15 dies. No hi ha paraules per transmetre les mes de 10 hores de trajecte...gent, lliteres, ventiladors, mirades fixes, soroll... i com a resultat, moltes fotos i dibuixos interessants.

Realment estem notant ja el nostre canvi dactitud envers el que ens envolta: tot i la conduccio, ara anar amb auto ric-shaw (un taxi moto amb cabina) es genial, super divertit. Ens hem acostumat a la conduccio i a creuar els carrers. Tambe a les mirades constants perque sabem que no es res mes que curiositat.

Dades interessants! el nostre apartament ha resultat ser una casa sencera enorme! 4 habitacions, cuina, terrassa, terrat... FLIPADA! lunic mobiliari que te son els nostres matalassos al terra, pero per a nosaltres es un palau i segons els valors del pais, lluim lestatus dun metge o algu carrec important aqui. Aqui ens tracten molt be, comensant pel propietari de la casa, que ens va venir a rebre.

Ja hem vist lescola i es preciosa. Les nenes, en veurens, somreien i samagaven. El director te 19 anys!!! i tot i que parla angles costa un ou entendrels. Es gracios perque, tot i tenir un accent xunguissim, quan et parlen i no els entens, et tracten com si no tinguessis nidea dangles, sense pensar que potser no els etenem per la seva precaria pronunciacio.

Continuara...

P.S.: Al cedntre ens hem topat amb una processo de krishnas i tots volien sortir a les nostres fotos. ens han dedicat un ball i tot! Brutal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada