dimecres, 6 de juliol del 2011

MUSKANA "ON FIRE" AMB ELS TALLERS

Bones a tots!

Avui no ens entretindrem gaire amb lactualitzacio per problemes tecnics al cyber cafe (ho haviem escritot i sens ha esborrat... nyee), aixi que serem breus, pero no menys intensos:

Avui ha estat el segon dia de tallers i si ahir va anar genial la cosa avui Muskana ha triomfat com la "Coca-cola". No nomes ens hem guanyat als nens i nenes, sino tambe a les professores, dues de les quals ens han convidat a sopar cadascuna a casa seva. Pel que es veu els Muskana ens estem convertint en totes unes "celebrities", a Dehradun!

Curiositat: aquesta nit i matinada hem pogut veure i viure els efectes de lanomenat monzo (estacio plujosa que ocupa els mesos de juliol i agost), amb la qual cosa si ja deiem que aqui estem en una sauna permanent, imagineuvos amb molta mes humitat...

Continuara...

P.S.: Si ahir tocava prehistoria, avui tocava art antic egipci, amb la recreacio dun paisatge tipicament egipci en maqueta. En petits grups, els nens i nenes han construit piramides, palmeres i barques per anar pel riu nil. Amb tot, els rodets de celo anaven dallo mes buscats per tots els Muskanes. Resultat: una nena sens acosta amb el rodet i ens diu: Didi, your celo! jajaja influencia Muskana "pawa". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada